REVIEW – Samsung 43LS05T – Pret ok si specificatii premium!

Veti descoperi lucruri interesante in acest review, pentru ca produsul ales spre testare mai exact Samsung 43LS05T, este minunat, si merita toata atentia deoarece se regaseste la un pret avantajos.

 

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Ca sa va spun mai detaliat televizorul rotativ Samsung Sero este cu siguranță unic – și dacă vă aflați în demografia sa de nișă, ar putea fi doar televiziunea perfectă. Cu toate acestea, pentru oricine altcineva, este posibil să provoace o durere de cap.

Dupa mine este un televizor destinat utilizatorilor grei de social media, acest televizor rotativ este capabil să prezinte atât conținut peisaj, cât și portret, ceea ce înseamnă că puteți urmări un film Netflix, accesa facebook sau chiar urmari un short video pe prime video.

 

Review Samsung 43LS05T

 

Uimitor este ca La apăsarea unui buton se va întoarce la 90 de grade și durează doar 2-3 secunde pentru a face acest lucru. Dacă doriți un televizor pentru social media, este o realizare îndrăzneață – dacă este imperfectă – a acelui vis și nu este ca orice altceva de pe piață.

 

Pret Samsung 43LS05T

Recomandarea noastra -> AICI!

 

In inchereie am onoarea sa discutam impreuna despre pretul din Romania. Samsung 43LS05T are un pret de aproximativ 6.500 de lei pe piata din Romania. Noi am cautat pentru dumneavoastra si am gasit un pret mult mai accesibil. Va invitam pe unul dintre linkuri pentru a vizualiza oferta completa.

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

 

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 43LS05T
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare