REVIEW – Samsung 58Q60T -Un produs Mid-range de top!

Salut! In acest review veti afla toate informatiile referitoare la produsul Samsung 58Q60T, care este cel mai bun pret de pe piata, dar si ce cred cumparatorii despre el.

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Nu mi-a placut in niciun fel reducerea imaginilor HD la 4K deoarece este totuși un punct forte al celor de la Samsung, iar imaginile HD nu conțin zgomot video dezgustător, chiar dacă procesarea Samsung poate duce la o imagine ușor plană pentru a realiza acest lucru.

Pentru mine si sunetul poate fi destul de noroios – deși un mod de sunet Amplify pentru accentuarea dialogului ajută lucrurile, la fel și compatibilitatea eARC (canal de returnare audio îmbunătățit) pentru trecerea audio fără pierderi la hardware-ul audio extern. Dacă aveți o setare de sunet surround sau sunet surround pentru a conecta Q60T, nu veți avea probleme cu sunetul.

 

Review Samsung 58Q60T

Despre design va pot spune doar ca Samsung Q60T oferă un design destul de standard, cu carcasă din plastic negru, cadru subțire și spate elegant curbat. Este similar ca aspect cu seria Samsung 7000 sau 8000, ceea ce este potrivit dat fiind că Q60 este un set de tranziție între gamele LED și QLED ale Samsung.

Mi-a placut foarte mult partea din spate a setului care conține o selecție bună de porturi, inclusiv două intrări USB, satelit, AIR / CABLE și ethernet. Există trei intrări HDMI, deși doar două sunt ușor accesibile de părțile laterale ale aparatului; al treilea nu va fi întru totul la îndemână dacă televizorul este montat pe perete, ceea ce trebuie luat în considerare dacă aveți nevoie de acces la toate cele trei.

 

Pret Samsung 58Q60T

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 5.500 de lei. Noi am gasit pentru Dvs. o super oferta pe care vi-o las atasata pe acest link.

 

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 58Q60T
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare