REVIEW – LG 65NANO993NA – Un produs de top la o super oferta!

Salut! In randurile de mai jos puteti citi o postare in care va voi prezenta acest produs. Concret, aflati informatii despre el, cel mai bun pret, dar si ce parere mi-am facut in urma testelor.

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Noul LG 65NANO993NA arată incredibil; aproape că am uitat că nu avem loc pentru un televizor atât de mare, apoi am visat în mod natural să ne mișcăm doar pentru a-l potrivi. Nu devine mai mare decât acesta în 4K OLED-uri. LG ne-a amintit că acesta este cel mai mare televizor OLED non- 8K de pe piață.

Dupa parerea mea, cu toate acestea, LG 65NANO993NA se bazează pe factorul wow al seriei CX, cu upgrade-uri peste dimensiuni. Noul procesor AI a9 Gen 4 AI optimizează și mai mult calitatea imaginii și îmbunătățește amestecarea audio cu un sunet surround 5.1.2 virtual. De asemenea, îmbunătățește lucrurile mici: webOS UI-ul LG și Magic Remote au primit mici actualizări în numele simplității de navigare. Un meniu Optimizator de jocuri care acceptă rate de reîmprospătare variabile ( VRR ) este aici, dar HDR10 + și DTS: X nu fac parte din specificațiile acestui televizor.

 

Review LG 65NANO993NA

 


Sa va mai spun ca, seria LG NANO folosește Nvidia G-SYNC, FreeSync și VRR menționat anterior, toate acestea putând fi gestionate în noul meniu Game Optimizer. Aici, setările legate de joc sunt găzduite într-un singur loc. De asemenea, puteți seta genul (standard, FPS, RPG sau strategie în timp real), precum și să activați și să dezactivați setarea OLED Motion Pro și să reduceți întârzierea de intrare și lumina albastră de pe afișaj. Bara de jocuri a Samsung face același lucru prin centralizarea comenzilor jocurilor TV.

 

Pret LG 65NANO993NA

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui priodus in Romania este de aproximativ 25.000 de lei. Noi am gasit pentru Dvs. o super oferta pe care v-am lasat-o atasata pe aceasta pagina.

 

Pretul de azi 16.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 65NANO993NA
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare