REVIEW – VORTEX V32EP18 Un produs care merita atentia fiecaruia!

Salut, dragii mei! Vreau ca azi sa discutam despre VORTEX V32EP18, un super dispozitiv pe care am avut ocazia sa-l testez! Mai jos, veti afla detalii despre el, dar si cel mai bun pret de pe piata!

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Va pot spune ca, pe acest model obțineți rezoluție Full HD (1920 x 1080) și caracteristici surprinzător de cuprinzătoare ale televizorului inteligent. Televizorul inteligent Cello Netgem care se găsea în acest ghid s-a conformat cu un sistem de operare foarte de bază – fără chiar suport Netflix – și trecerea la Android pentru gama din acest an nu poate fi decât o îmbunătățire. Performanța imaginii este, de asemenea, decentă pentru preț, cu imagini iluminate constant și mișcare lină în general din surse HD / SDR.

 

REVIEW VORTEX V32EP18

Dupa parerea mea VORTEX V32EP18, este o dovadă că un televizor de 32 inch nu trebuie să rateze tehnologia mai nouă. Suportă HDR, de obicei văzut doar în televizoare mult mai mari și mai scump

 

PRET VORTEX V32EP18

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui produs pe piata din Romania este de aproximativ 1.000 de lei. Noi am cautat si am gasit pentru Dvs. O super oferta pe care vi-am lasat-o atasata pe aceast pagina sub forma unui link.

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

 

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
VORTEX V32EP18
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare