REVIEW – Samsung 50AU9072 – 4K la un pret foarte bun !

Am vazut de curand produsul Samsung 50AU9072
, care m-a surprins placut din toate punctele de vedere. De aceea, am hotarat sa fac o postare in care va voi prezenta caracteristicile acestuia, dar si locul de unde il puteti cumpara la o super oferta!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Am ramas placut surprins de Dynamic oferă o expresie realistă a culorii, astfel încât să puteți vedea fiecare detaliu. Simțiți nuanțele realiste concepute în rezoluție 4K cu performanțe ridicate! Zoomul puternic 4K vă asigură o rezoluție de până la 4K a conținutului dvs. preferat. În plus, puteți experimenta expresii de culori mai realiste, datorită tehnologiei avansate de cartografiere a culorilor oferite de Samsung.

Review Samsung 50AU9072

Pot sa va spun ca Motion Xcelerator Turbo care creșteți viteza de mișcare în timpul jocurilor preferate! Cu tehnologia unică de actualizare dinamică Samsung, Motion Xcelerator Turbo oferă performanțe de mișcare diferențiate cu modele de 60Hz pentru a sprijini jocurile VRR și conținutul de 120Hz.

Mi-a placut foarte mult sunetul surround 3D de înaltă calitate pe care il ofera Samsung cu sunet virtual de pe canalul superior vă permite să vă scufundați complet în experiența sunetului. Înconjoară-te de sunetul născut din armonia televizorului și a proiectorului de sunet! Q-Symphony permite în mod unic televizorului și proiectorului de sunet să funcționeze simultan pentru un sunet surround mai bun, fără a fi nevoie să dezactivați difuzoarele TV-ului Samsung.

Pret Samsung 50AU9072

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca va place acest produs Samsung 50AU9072 il puteti gasi la un pret de aproapte 3800 lei.Noi am scanat piata pentru dvs si va prezentam mai jos o oferta super! Mult succes!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 50AU9072
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare