REVIEW – Samsung 55LS03A – QLED de TOP !

Daca sunteti in cautarea acestui Samsung 55LS03A, atunci ati nimerit unde trebuie! In postarea urmatoare veti afla totul despre el, dar si ce parere au cei care deja il detin!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va spun ca acest televizor de la samsung ofera functia de Art Mode.Acum experimenteaza prin tehnologia QLED noua modalitate de a expune propria galerie de arta de la cele mai consacrate picturi pana la colectia personala de fotografii. Cand il deschizi te bucuri de un televizor impresionant, iar cand il inchizi ilustreaza pictura ta indragita.

Review Samsung 55LS03A


Am ramas surprins de Volum de culoare 100% de la Quantum Dot.Tehnologia Samsung Quantum Dot ofera un volum de culoare de 100%, in timp ce tehnologia Dual LED creste contrastul prin ton-ul optim al culorilor. Astfel te vei bucura de o imagine cu o culoare incredibil de realista cu detalii si textura bogata – chiar si din unghiuri largi.
Mi-a placut faptul ca beneficiezi de galerii de clasa mondiala din magazinul virtual art store. Poti sa testezi si sa descoperi continutul uimitor disponibil pe Art Store. Cand devii membru complet, beneficiezi de acces nelimitat la colectii de arta si fotografie, din perioada clasica pana in contemporaneitate.

Pret Samsung 55LS03A

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs Samsung 55LS03A foarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret de aproximativ14400 lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin mai jos. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 55LS03A
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare