REVIEW – Samsung 55Q80A – un pret foarte bun !

Pentru a cumpara un produs, cel mai bine este sa fii informat. De aceea, in postarea asta va voi spune totul despre produsul Samsung 55Q80A, inclusiv magazinul de unde il puteti cumpara la un super pret!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot spune ca televizorul dispune de tehnologia Direct Full Array aceasta folosind Luminile de fundal, controlate precis, pentru a regla inteligent noantele imaginii si pentru a oferi nuante de negru mai bogat si alb pur. Rasfata-te cu cele mai clare detalii si un contrast inegalabil.

Review Samsung 55Q80A

Am fost suprin de Wide Viewing Angle care iti permite sa vezi culori stralucitoare din mai multe unghiuri, cu o distorsiune mai mica a culorilor. Chiar si cand privesti din lateral, obtii o imagine completa.
Pot sa va spun ca Object Tracking Sound (OTS)
Simte nuantele din fiecare scena, cu sunet care urmareste fiecare miscare. Cu difuzoare dedicate, poti experimenta un sunet 3D realist, care te aduce in mijlocul actiunii.

Pret Samsung 55Q80A

Recomandarea noastra -> AICI!

In incheiere pot sa va spun ca acest produs Samsung 55Q80A are un raport calitate pret favorabil clientului . Se poate gasii pe piata romaneasca la un pret de aproximativ 5800 lei . Am cautat special pentru dvs o oferta buna pe care v-o prezentam mai jos. Va multumim!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 55Q80A
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare