REVIEW – Samsung 55QN90A – 4K AI la un pret deosebit !

Sa incepem ziua de azi vorbind despre produsul Samsung 55QN90A, pe care am avut placerea sa-l studiez. O sa va descoperiti in articol toate informatiile legate de el, inclusiv locul de unde poate fi cumparat la oferta!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va spun ca Procesor Neo Quantum 4K.Puternicul procesor quantum Samsung, cu algoritmii de invatare profunda, creeaza cea mai precisa si adaptabila experienta pe care ti-o poti imagina. Scena cu scena, procesorul optimizeaza conditiile de vizionare si imbunatateste continutul redat. Evolutia impresinanta a calitatii 4K AI ofera o rezolutie 4K completa.

Review Samsung 55QN90A

Am fost impresionat de Tehnologia Quantum Matrix.Evolutia televizoarelor prin Neo QLED vine cu tehnologia Quantum Matrix, care controleaza cu precizie noul nostru Quantum Mini LED. Cu un control precis al luminii, te poti bucura de detalii deosebite, atat in cele mai intunecate scene, cat si in cele mai stralucitoare.
Cea mai mare surprisa a fost atunci cand am vazut 100% volum de culoare cu Quantum Dot.Tehnologia Quantum Dot ofera cea mai buna imagine creata de noi vreodata. Cu un volum de culoare 100%, Quantum Dot preia lumina si o transforma intr-o culoare uluitoare care ramane ca in realitate, la orice nivel de luminozitate.

Pret Samsung 55QN90A

Recomandarea noastra -> AICI!

La final parerea mea este ca merita tori banii acest produs Samsung 55QN90A.Este la un pret de aproapte 8600 lei in piata online din Romania dar noi am cautat pentru dvs o oferta imbatabila pe care o gasiti mai jos! Spor la Shoping!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 55QN90A
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare