REVIEW – Samsung 55tu7022 – HDR la un pret beton !

Numele produsului de azi este Samsung 55tu7022. Asadar, prieteni, cititi cu atentie review-ul pentru ca veti afla informatii utile despre el, dar si ce parere au cei care deja l-au achizitionat.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va spun ca televizor 4K cu un ecran excepțional pentru această gamă de prețuri, în special pentru vizionarea de seară în camere mai întunecate. Platforma rapidă Smart Tizen, care acceptă toate aplicațiile de care are nevoie utilizatorul, și cu o grosime de 6 cm, este potrivită în mod ideal pentru orice cameră de zi, fie pe perete, fie pe un dulap. Soluția inteligentă de cabluri Samsung vă asigură că cablurile dvs. sunt întotdeauna bine aranjate și ascunse, că spațiul de locuit este ordonat și curat.

 

Review Samsung 55tu7022

Am ramas placut surprins de faptul ca are hdr. Urmați scenele așa cum s-ar întâmpla în fața ochilor dvs. și exact așa cum le-a imaginat regizorul. Gama dinamică înaltă (HDR) asigură detalii precise chiar și în scenele întunecate și foarte luminoase, oferind filmelor preferate noi dimensiuni de calitate.

Cea mai placuta surpriza este telecomanda elegantă One.Aceasta permite o utilizare intuitivă, iar conținutul dvs. preferat Smart Hub este întotdeauna la îndemână.Functioneaza ca un singur controler pentru toată distracția”console de jocuri, aplicații, set-top box-uri, magazine video – aveți acest lucru și multe altele sub control cu o singura telecomanda

Pret Samsung 55tu7022

Recomandarea noastra -> AICI!

In incheiere pot sa va spun ca acest produs samsung are un raport calitate pret favorabil clientului . Se poate gasii pe piata romaneasca la un pret de aproximativ 2800 lei . Am cautat special pentru dvs o oferta buna pe care v-o prezentam mai jos. Va multumim!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 55tu7022
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare