REVIEW – Samsung 65Q60A – Smart TV foarte interesant !

Bine v-am gasit, dragi cititori! Daca sunteti interesati de produsul Samsung 65Q60A, atunci cred ca vreti sa cititi articolul de azi, deoarece despre el vom vorbi! Spor la cumparaturi! 🙂

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va spun de tehnologia Adaptive Sound prin inteligenta scenica audio, optimizeaza sunetul pe baza analizei scenei redate, in timp real, in functie de tipul de continut.
Am fost placut surprins sa vad ca cei de la samsung ofera un Suport care Regleaza inaltimea si largeste spatiul suportului tv,pentru a se potrivi spatiului tau din camera.

Review Samsung 65Q60A

Haideti sa va spun de SmartThings puteti lasa televizorul sa detecteze automat, sa se conecteze instantaneu si sa prezinte intuitiv toate dispozitivele din jurul televizorului. SmartThings nu doar accepta dispozitive mobile/cam/IoT/Smart, dar include si dispozitive vechi. Odata ce dispozitivele au fost conectate, controlul acestora este la fel de usor ca si utilizarea telecomenzii One Remote.

Pret Samsung 65Q60A

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca va place acest produs il puteti gasi la un pret de aproapte 6000 lei.Noi am scanat piata pentru dvs si va prezentam mai jos o oferta super! Mult suuces!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 65Q60A
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare