REVIEW – Samsung 75Q70A – TV la un pret foarte bun !

Salut, dragi cititori! Tocmai am terminat de testat Samsung 75Q70A, produs de top ce are un pret foarte bun! Asadar, va ofer un review in care va prezint toate caracteristicile lui!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va spun despre Multi View.Vezi ce este la televizor si pe mobil, in acelasi ecran, in acelasi timp. Fie ca este vorba de statistici live pentru sporturi sau de ghiduri video pentru jocuri, pur si simplu conectezi telefonul si ai parte de un ecran multiplu, ca niciodata.

Review Samsung 75Q70A


Am fost surprins de selectia vasta de asistenti vocali cu care sunteti obisnuiti. asistentul vocal preferat; Bixby, Amazon Alexa sau Google Assistant. Pentru prima data, toate sunt incorporate in televizorul dvs. Samsung pentru a oferi o experienta de divertisment optima si un control avansat in casa conectata.
Haideti sa va spun ceva foarte tare.Televiziune gratuita, fara cabluri.Samsung TV Plus Bucurati-va de continut TV gratuit in flux live cu canalele lor virtuale, Samsung TV Plus. Alegeti dintr-o varietate de canale care ofera continut pentru toate interesele care sunt in prezent in trend. Nu este nevoie sa-l intrebi pe prietenul tau ce continut este “hot” acum.

Pret Samsung 75Q70A

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie e clar ca avem un produs Samsung 75Q70A foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 10000 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 75Q70A
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare