REVIEW – Samsung 75Q80A – 4K Ultra HD foarte interesant !

In articolul de astazi vom afla impreuna totul despre acest produs Samsung 75Q80A. Pe langa informatii tehnice, vreau sa va dezvalui si ce parere au cumparatorii despre el!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Mi-a atras atentia Rezoluția 4K care oferă o imagine frumoasă și detaliată. Rezoluția Ultra HD contribuie la o imagine frumoasă și detaliată.Rezoluția matricei este de 3840 x 2160 pixeli.

Review Samsung 75Q80A

Pot sa va spun ca procesorul puternic Crystal 4K ofera o rezolutie de pana la 4K pentru continutul pe care il iubesti. De asemenea, vei experimenta expresia unor culori mai realiste, datorita tehnologiei avansate de mapare a culorilor. experimenteaza imagini clare si o dinamica performanta, Motion Xcelerator estimeaza si compenseaza automat cadrele la sursa continutului redat.

Pot sa spun ca acest televizor de la Samsung dispune de crystal display cea ce ii confera o imagine de cristal si foarte detaliata a imaginii celui ce urmareste filme si seriale preferate.

Pret Samsung 75Q80A

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie e clar ca avem un Samsung 75Q80A foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 13000 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 75Q80A
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare