REVIEW – Samsung 75QN95A – QLED la un pret deosebit !

Tocmai ce am terminat de testat produsul Samsung 75QN95A pentru voi! Asa cum v-am obisnuit, am revenit cu un review pe masura in care veti afla toate detaliile despre el! Spor la cumparaturi! 🙂

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Pot spune ca acest televizor de la Samsung are Tehnologia Quantum Matrix.Evolutia televizoarelor prin Neo QLED vine cu tehnologia Quantum Matrix, care controleaza cu precizie noul nostru Quantum Mini LED. Cu un control precis al luminii, te poti bucura de detalii deosebite, atat in cele mai intunecate scene, cat si in cele mai stralucitoare.Contrastul spectaculos este exact cu a intentionat regizorul.

Review Samsung 75QN95A


Pot sa va spun ca One Invisible Connection reduce numarul de cabluri din casa si foloseste unul singur pentru conectarea cu mai multe dispozitive. Rezultatul este o suprafata curata, fara cabluri la vedere. Mai simplu inseamna mai eficient. Standul StudioThe Frame poate fi amplasat si pe standul propriu astfel incat se integreaza perfect cu stilul interiorului tau.
Haideti.sa va spun despre AI Upscaling face diferența. QLED utilizează învățarea automată bazată pe AI pentru a reduce zgomotul imaginii, pentru a restabili detaliile pierdute și chiar pentru a ascuți marginile din jurul obiectelor și textului. Acum vă puteți bucura de conținut la o rezoluție aproape 4K.

Pret Samsung 75QN95A

Recomandarea noastra -> AICI!

La final parerea mea este ca Samsung 75QN95A merita tori banii acest produs.Este la un pret de aproapte 17500 lei in piata online din Romania dar noi am cautat pentru dvs o oferta imbatabila pe care o gasiti mai jos! Spor la Shoping!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 75QN95A
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare