REVIEW – Samsung 75TU7022 – Un bun TV 4K

Salutare, dragii mei! In postarea de azi mi-am propus sa va prezint un produsul Samsung 75TU7022 care m-a impresionat placut. Acesta are un pret foarte bun, dupa cum veti vedea mai jos, dar este si foarte apreciat in randul clientilor.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va spun ca acest televizor de la Samsung ofera o experiență de vizualizare îmbunătățită cu rezoluție 4K UHD, procesor Crystal 4K, PurColor și HDR, funcțional Tizen, tehnologie Motion Xcelerator și funcții „inteligente” pentru casa ta!
Am ramas placut surprins de Designul său minimalist si modern care stabilește noi standarde și elimină cablurile enervante, în timp ce funcțiile audio „inteligente” (Q-Symphony) și video (Tap View, Samsung TV Plus, Universal Guide) vă permit să dați o dimensiune diferită în conținutul tau.

Review Samsung 75TU7022


mi-a atras atentia faptul ca pe lângă portul Ethernet (LAN) și Bluetooth 4.2, acesta are Wi-Fi 802.11ac pentru o rețea wireless mai rapidă, Mirroring și suport DLNA, astfel încât să vă puteți bucura de conținut de pe dispozitivele tale, fără cabluri!

Pret Samsung 75TU7022

Recomandarea noastra -> AICI!

 

In concluzie e clar ca avem un produs foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 4800 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 75TU7022
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare