REVIEW – Samsung 85Q70A – Un 4K foarte ideal !

Va salut, dragi prieteni! Samsung 85Q70A se numeste produsul pe care il analizam azi. In randurile urmatoare veti descoperi caracteristicile pe care acesta le detine, dar si ce pret are!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va spun ca procesorul puternic Crystal 4K ofera o rezolutie de pana la 4K pentru continutul pe care il iubesti. De asemenea, vei experimenta expresia unor culori mai realiste, datorita tehnologiei avansate de mapare a culorilor. experimenteaza imagini clare si o dinamica performanta, Motion Xcelerator estimeaza si compenseaza

Review Samsung 85Q70A

Am fost placut surprins sa gasesc specificatia Motion Xcelerator Turbo+ chiar si atunci cand cadrele au o dinamica ridicata. Cu imbunatatiri exceptionale de pana la 4K 120Hz, te poti bucura de o experienta de gaming cu actiune cursiva, fara efecte de tip lag si motion blur.

Pret Samsung 85Q70A

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs Samsung 85Q70A foarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret de aproximativ 14400 lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin mai jos. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 85Q70A
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare