REVIEW – LG 49UN73906 – TV LED foarte interesant !

Bine v-am gasit! Hai sa descoperim cele mai utile informatii despre acest produs LG 49UN73906, dar si locul de unde poate fi achizitionat la un pret sub medie! Sa incepem review-ul!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Am ramas surprins de telecomanda acestui televizor de la LG. Noul design al telecomenzii Magic seamănă mai mult cu o baghetă – este ergonomic, ușor de ținut, iar sistemul de afișare și derulare vă permite să căutați mai rapid. Tehnologia AI încorporată facilitează accesul la servicii, iar comenzile rapide care se conectează la furnizorii majori de conținut vă oferă acces rapid la canalele preferate.

Review LG 49UN73906


Pot sa va spun Ecranele TV LED sunt formate dintr-un strat de cristal lichid care transmite lumina și elemente LED care emit lumină. Aceste televizoare sunt ieftine și reproduc calitatea imaginii. LED-urile din clasa mai ieftină fac puțin mai dificilă reproducerea jumătăților negre și a unei imagini în mișcare rapidă, poate fi puțin plictisitoare. Cele mai recente LED-uri, televizoarele de clasă înaltă și medie nu au astfel de dezavantaje, reproduc culori foarte reale și arată o imagine în mișcare lină.
Mi-a atras atentia aplicatia LG ThinQ AI.Poti sa faci o multime de lucruri utilizand doar vocea. Dialoghezi liber datorita recunoasterii vocale pentru voce naturala si primesti recomandari de continuturi personalizate pe baza obiceiurilor tale de vizionare.

Pret LG 49UN73906

Recomandarea noastra -> AICI!

In incheiere pot sa va spun ca acest produs LG 49UN73906 are un raport calitate pret favorabil clientului . Se poate gasi pe piata romaneasca la un pret de aproximativ 3400 lei . Am cautat special pentru dvs o oferta buna pe care v-o prezentam mai jos. Va multumim!

Pretul de azi 16.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 49UN73906
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare