REVIEW – LG 43NANO773PA – Un TV interesant !

Dupa ceva ore de teste, m-am gandit sa va prezint parerea mea despre produsul zilei! De altfel, am cautat pentru voi un pret bun din Romania pe care modelul LG 43NANO773PA il are si o sa va dezvalui mai jos unde il puteti gasi!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va spun ca televizorul folosește propria platformă webOS a LG. Acest lucru nu s-a schimbat prea mult față de versiunea 2019. Singurele lucruri noi de notat sunt o caracteristică sportivă care vă permite să urmăriți rezultatele și meciurile în direct ale echipelor dvs. sportive preferate; opțiunea de a personaliza notificările pe care vi le oferă webOS; un „tablou de bord acasă” mai bine conceput pentru urmărirea și controlul tuturor dispozitivelor conectate și în rețea; și sisteme îmbunătățite de căutare și recomandare.

Review LG 43NANO773PA

Am fost placut surprins sa aflu ca videoclipurile SDR care conțin un amestec de elemente de imagine întunecate și luminoase se bucură de niveluri de negru mai profunde decât am văzut de pe orice televizor ‘nanocell’ înainte. Iar luminile luminoase apar cu o lumină de fundal mult mai puțin evidentă „înflorită” în jurul lor decât aș fi crezut posibil

Pret LG 43NANO773PA

Recomandarea noastra -> AICI!

Pot sa va mai spun ca Imaginile 4K native arată clar și detaliate – iar cea mai recentă opțiune de mișcare Cinema Clear de la LG asigură un nivel de detaliu ridicat chiar și atunci când există o mulțime de mișcare într-un film de 24p. Chiar dacă dezactivați procesarea mișcării, claritatea mișcării televizorului cu surse de film de 24p arată mai natural decât a fost în starea „nativă” pe generațiile anterioare LCD LCD.
Parerea noastra finala este ca avem de a face cu un produs LG 43NANO773PA super interesant! Pretul pietei este in jur de 3200 lei , dar noi am gasit pentru dvs o oferta foarte buna, pe care o gasiti mai jos! Multumim!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 43NANO773PA
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare