REVEIW – LG 43UP75003LF – Full HD la un pret interesant !

Sunteti in cautarea unui astfel de dispozitiv? Atunci LG 43UP75003LF s-ar putea sa fie modelul pe care il cautati. Aflati totul despre el in urmatoarele randuri, inclusiv ce parere au cei care deja il detin!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va supn ca cu cât rezoluția este mai mare, cu atât imaginea devine mai detaliată. Televizorul LG UHD are rezoluția de 4 ori mai mare decât un televizor Full HD. Asta înseamnă o imagine de 4 ori mai curată.

Review LG 43UP75003LF


Am fost surpins sa vad ca acest televizor LG are HDR (High Dynamic Range)acesta este noul standard în ceea ce privește calitatea imaginii. Vă permite să vedeți detalii, oferă culori realiste și oferă o gamă largă de contrast. Televizoarele LG UHD acceptă multe formate HDR, inclusiv HDR10 Pro și HLG Pro
Pot sa va mai spun ca Cercetările au arătat că aproape 96 de telespectatori se uită la televizor dintr-un unghi decât să stea direct în fața ecranului. Datorită unghiurilor largi de vizualizare, culorile sunt întotdeauna reproduse cu fidelitate, indiferent unde vă aflați.

Pret LG 43UP75003LF

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca va place acest LG 43UP75003LF il puteti gasi la un pret de aproape 2300 lei.Noi am scanat piata pentru dvs si va prezentam mai jos o oferta super! Mult succes!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Televizoare