REVIEW – LG 65UP80003LA – 4K Ultra HD la un pret de Top !

Am interactionat cu acest produs LG 65UP80003LA chiar in urma cu o zi, iar parerea finala a fost una buna, dupa cum veti vedea in finalul review-ului. In afara de detalii tehnice, veti descoperi si magazinul online de unde poate fi cumparat la un super pret!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Pot sa va spun ca afișajul are un timp de răspuns de 5 ms , o valoare medie pentru un LCD, derularea imaginilor se comportă așa cum ar trebui, fără note speciale pozitive sau negative, vizionarea de evenimente sportive sau scene rapide este plăcută chiar dacă un minim de estompare prea mare este perceput.

Review LG 65UP80003LA


Ar mai fii de spus despre acest televizor ca dispune de True motion.Interpolarea de mișcare ( True motion ) în acest televizor funcționează conform standardului, interpolarea cât mai mult posibil pentru a exploata 60Hz nativ al panoului , comparativ cu vârful de gamă această procesare nu poate fi dezactivată în scene foarte rapide, în funcție de necesități , iar acest lucru creează inevitabil un anumit artefact vizual, deci chiar dacă intensitatea „efectului telenovelei” este o preferință „subiectivă”, este recomandabil să nu exagerați.
Trebuie remarcat faptul că nu există o funcție BFI pentru inserarea unui cadru negru pentru a face mișcarea mai ascuțită, nu este rău, deoarece acest mod are sens doar în partea de sus a gamei, unde este capabil să lucreze pe panouri speciale la frecvența de 120 Hz.

Pret LG 65UP80003LA

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs LG 65UP80003LA foarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret de aproximativ 4700 lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin mai jos. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 65UP80003LA
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare