REVIEW – LG OLED77GX3LA – OLED la o oferta exceptionala !

Salut, prieteni! Va invit sa aflam impreuna totul despre un dispozitiv bine dotat, LG OLED77GX3LA care are un pret excelent. Pentru ca articolul sa fie unul complet, va voi dezvalui si cateva dintre parerile celor care il detin!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Pot sa va spun ca se vad inbunatatiriile facute de LG asupra imagiilor de pe ecran.Chiar mai bine, luminozitatea relativ agresivă a LG conform standardelor OLED, împreună cu puternica cartografiere a tonurilor HDR a mărcii se combină cu suprafața ecranului pentru a oferi o experiență și mai realistă, captivantă.

Review LG OLED77GX3LA


Am fost placut surprins de faptul acest televizor de la LG vine cu un set de boxe de 20 watts.Acest televizor are suport DOLBY ATMOS.Acesta ajuta la detalierea filmelor sau a canalelor tv pe care le urmaresti avand un efect de surround ca in cinema.

Pret LG OLED77GX3LA

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie e clar ca avem un produs LG OLED77GX3LA foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 22800 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG OLED77GX3LA
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare