REVIEW – LG OLED55C11LB – OLED 4K cu tehnologie AI

Postarea urmatoare este dedicata produsului LG OLED55C11LB, unul de top, dotat cu caracteristici de ultima generatie! Pe langa parerea pe care mi-am facut-o, o sa va prezint si cateva dintre parerile cumparatorilor!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Pot sa va spun ca este o linie mai ieftină, acest televizor inteligent de 32 de inci include și formatele HDR 10 Pro și HLG. Primul este recomandat pentru a îmbunătăți contrastul imaginii în situații de lumină puternică și slabă.

Review LG OLED55C11LB

Al doilea este indicat pentru acei jucători de jocuri video care nu doresc sa vada încetinită imaginea în mișcare.
Acest lucru înseamnă pentru mine. o imagine mai realistă, detalii și culori îmbunătățite, precum și reducere a zgomotului și claritate mai bună. Pe langa asta.Senzorul de lumină încorporat vă permite să măsurați luminozitatea mediului și împreună cu procesorul reglați luminozitatea optimă a ecranului. Datorită utilizării tehnologiei AI Sound, procesorul α5 AI 4K analizează și sunetul. Își recunoaște sursa și apoi o optimizează printr-un mecanism de inteligență artificială.

Pret LG OLED55C11LB

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs LG OLED55C11LB foarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret de aproximativ 8000 lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin mai jos. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 16.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG OLED55C11LB
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare