REVIEW – Sony 32W6605 – 4K UHD la cel mai bun pret !

Personal, iti recomand sa te informezi foarte bine inainte de a achizitiona un nou Sony 32W6605 produs. In articolul zilei veti afla totul despre un model testat de mine, inclusiv locul de unde poate fi cumparat la un pret mult mai mic decat in general!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Pot sa va spun ca televizorul acesta de la SONY impresionează cu un afișaj cu reflexie redusă și un afișaj natural și cald de culori. Acest televizor poate fi conectat la dispozitive din apropiere sau la rețeaua de domiciliu prin WiFi și LAN (Ethernet). Sunt disponibile funcții de rețea precum Miracast (WiFi Alliance) și WiFi Direct.

Review Sony 32W6605

Am fost foarte placut impresionat de acest televizor fiind un Smart TV, acesta are, de asemenea, Photo Share, Screen Mirroring și un browser de Internet. Aplicații precum Netflix și YouTube pot fi instalate pe televizor. Rata de cadre de 400 Hz califică acest televizor pentru sport și acțiune. Sony KDL-32W6605 are un tuner triplu încorporat cu recepție prin cablu digital (DVB-C), recepție antenă digitală (DVB-T2) și programe digitale prin satelit HD (DVB-S2). Prin urmare, nu este necesar un receptor suplimentar.

Pret Sony 32W6605

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs Sony 32W6605 foarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret de aproximativ 2400 lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin mai jos. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony 32W6605
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare