REVIEW – Sony 75X95J – LED 4K

Dupa ce am testat o buna vreme produsul Sony 75X95J zilei, nu aveam cum sa nu revin cu un review despre el. Toate caracteristicile sale le puteti vedea mai jos, dar nu numai.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Pot sa va spun Televizorul LED 4K de vârf are un panou Full Array care funcționează împreună cu XR Triluminos Pro și XR Contrast Booster pentru a oferi niveluri mai bune de negru și luminozitate mai intensă pentru conținutul HDR. La fel ca A90J OLED, există trei moduri de a poziționa televizorul. Compatibilitatea HDMI 2.1 este îmbunătățită față de seturile LED 4K de anul trecut, ceea ce face ca aceasta să se potrivească mai bine pentru jocuri cu PlayStation 5 și Xbox Series X.

Review Sony 75X95J


Am fost placut surprins sa aflu ca acest televizor vine cu urmatoarele functii.Cognitive Processor XR,Full Array LED,X-Wide Angle technology,Acoustic Multi-Audio,Dolby Vision HDR, HDR10, HLG,Dolby Atmos,4K/120fps, ALLM, VRR, eARC.Acestea fac experienta ful mai distractie pentru orice fel de scenarii in care folosesc acest televizor.

Pret Sony 75X95J

Recomandarea noastra -> AICI!

 

In concluzie e clar ca avem un produs Sony 75X95J foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 2000 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony 75X95J
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare