REVIEW – PANASONIC TX-65FZ800E – OLED performant si inteligent !

Bine ati revenit, dragi prieteni! In articolul urmator veti afla toate informatiile importante despre acest produs PANASONIC TX-65FZ800E. De altfel, m-am gandit ca ar fi util sa va prezint si cateva din parerile clientilor!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Primul lucru pe care pot sa va spun este faptul ca veți observa ca Panasonic FZ802 / FZ800 este extrem de subtire. Chiar și conform standardelor OLED, o mare parte din spatele său pare să fie tăiat în mod fizic.Ecranul este, de asemenea, remarcabil de luminos. Se pare că se bazează mai mult pe plastic decât pe sticla sau metalul folosit adesea pentru a susține astfel de ecrane extrem de subțiri. În timp ce acest lucru a ridicat îngrijorarea cu privire la flexia ecranului în timpul configurării, acesta a fost introdus pe suport, fără incidente.Standul se simte de fapt mai greu decât ecranul. Este confecționat dintr-o placă de metal rezistentă, care arată și se simte mult mai opulentă decât ecranul pe care îl susține.

Review PANASONIC TX-65FZ800E

De asemenea,mi-a lacut faptul ca arată foarte impresionant în demonstrații aceasta este o caracteristica Dynamic LUT a noului sistem HCX. Anterior, televizoarele Panasonic OLED aplicau o tabelă de căutare statică la orice emisiune sau film TV. Dar noul sistem HCX evaluează imaginea la fiecare 100 ms și încarcă dinamic orice LUT crede că se potrivește cel mai bine imaginii în acel moment.

Pot sa va mai spun ca Un televizor cu iluminare din spate bun, în special cu un ecran high-end, cum ar fi cel de la PANASONIC, va deveni mai luminos, dar pentru un OLED acest lucru este chiar acolo sus. Adăugand un negru pur și vei avea un contrast cu adevărat uimitor.

Pret PANASONIC TX-65FZ800E

Recomandarea noastra -> AICI!

 

In incheiere pot sa va spun ca acest produs PANASONIC TX-65FZ800E are un raport calitate pret favorabil clientului . Se poate gasi pe piata romaneasca la un pret de aproximativ 16400 lei . Am cautat special pentru dvs o oferta buna pe care v-o prezentam mai jos. Va multumim!

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
PANASONIC TX-65FZ800E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare