REVIEW – Televizor Android LED Sony Bravia 55XE9005, 4K Ultra HD

Salut! In articolul de astazi va voi prezenta televizorul Sony Bravia 55XE9005, care face parte din gama 2017 si este dotat cu toate tehnologiile prezentului. Aflati la sfarsitul review-ului care este magazinul online care ofera cel mai mic pret de pe piata din Romania pentru acest model!

Sony Bravia 55XE9005 review pareri

 

Sony Bravia 55XE9005 vine cu un ecran LED de 138.8 cm si suporta o rezolutie 4K Ultra HD. Acesta vine dotat cu tehnologiile Trilluminos si X-tended Dynamic Range PRO, care va vor incanta datorita calitatii imaginilor pe care dispozitivul vi le va oferi.

Designul este asa cum va asteptati, unul elegant, care va oferi un aer de modernism casei voastre. Suportul este cromat si are un aspect foarte bine definit, dar cel mai important este faptul ca ofera o stabilitate de exceptie dispozitivului. Personal, va recomand sa plasati noul televizor in living pentru a va bucura la maximum de tot ceea ce ofera.

Review Sony Bravia 55XE9005

Sony Bravia 55XE9005 este un model Smart, ce foloseste sistemul de operare Android. Practic, veti avea acces rapid si usor la cele mai cunoscute aplicatii si jocuri din platforma Google Store. Daca nu sunteti fani ai acestei functii, fiti fara grija! Veti putea conecta orice tip de sursa externa pentru a vizualiza continutul dorit, deoarece modelul vine cu urmatorii conectori:

  • Wi-fi Integrat / LAN / Slot CI+
  • Blooetooth
  • Iesire audio digitala
  • 3 intrari USB
  • 2 intrari video composite
  • Intrare component
  • Minijack casti
  • 4 porturi HDMI

Pret Sony Bravia 55XE9005

Recomandarea noastra -> AICI!

Televizorul ofera imaginile la o calitate incredibila, suportand o rezolutie maxima de 3840 x 2160 pixeli. Nici nu are cum altfel, avand in vedere ca vine dotat cu urmatoarele caracteristici superioare de imagine: Local Dimming, X-tended Dynamic Range PRO, Direct LED, Mastered in 4K, Picture modes, Auto Wide, Wide Mod,e 4:3 Default, 4K X-Reality PRO, Motionflow XR 1000Hz (Native 100Hz), Line Blinking, 24p True Cinema, Live Colour™ Technology, CineMotion/Film Mode/Cinema Drive, 4K HDR Processor X1, HDR (High Dynamic Range) compatiblity, Panel Refresh Rate (Native Hertz) 100Hz, Dual database processing, Super Bit Mapping™ 4K HDR, Object-based HDR remaster, Dynamic Contrast Enhancer si Video Signal (analog).

Sony Bravia 55XE9005 este echipat cu un sistem audio Stereo ce are o iesire RMS de 2 x 10 W. Pentru ca experienta audiovizuala sa fie una completa si de calitate, sunetul este ajutat la randul lui de numeroase tehnologii speciale. Astfel, veti avea parte de o calitate a sunetului foarte buna, chiar daca volumul este dat ceva mai tare.

De asemenea, acest televizor Sony vine cu o multitudine de caracteristici speciale, care au fost creeate doar pentru confortul vostru. Insa nu este de mirare, trebuie sa tinem cont ca este un model al zilelor noastre, iar pretentiile utilizatorilor sunt din ce in ce mai mari.

Pretul de azi 17.10.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony Bravia 55XE9005
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare